WERKWIJZE

BESTELLEN IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

1: JIJ BESTELT

Maak een keuze uit een van onze losse maaltijden (eenmalig bezorgd) of onze maaltijdboxen (wekelijks bezorgd i.c.m. een altijd opzegbaar weekabonnement). In je eigen account kun je aangeven hoeveel maaltijden en voor hoeveel personen je wekelijks wilt ontvangen.

2: WIJ BEREIDEN

Onze professionele koks bereiden jouw geselecteerde maaltijden. We werken samen met lokale leveranciers en maken uitsluitend gebruik van verse ingrediënten. Vervolgens verpakken we de maaltijden vacuüm, waardoor ze op een natuurlijke manier langer vers en gezond blijven. Je kunt de maaltijden 10-14 dagen in de koelkast bewaren.

3: WIJ BEZORGEN

Wij bezorgen je maaltijden op maandag, woensdag en vrijdag tussen 17.00 en 21.00. Zodra je bestelling afgeleverd is krijg je een bevestigingsmail. Zo hoef je na een lange dag op werk of na een zware workout geen boodschappen meer te doen of in de keuken te staan en ben je altijd verzekerd van een lekkere en gezonde maaltijd. Mocht je niet thuis zijn dan proberen we het bij de buren. We berichten je de plek van afgifte.

4: GENIETEN

Het enige wat jij nog hoeft te doen is de maaltijd even op te warmen en ervan te genieten. Onze favoriete manier van opwarmen is au bain-marie, waarbij je de vacuümzakjes 7 minuten in heet (niet kokend) water legt. Maar opwarmen in de pan, magnetron of in de oven kan natuurlijk ook. Vergeet het eten dan niet uit de verpakking te halen; instructies staan op de sticker. Eet smakelijk en Fastfoody your life!