WERKWIJZE

BESTELLEN IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

1: JIJ BESTELT

Wil je altijd een lekker gezonde maaltijd bij de hand hebben? Dat kan! Kies zelf welke maaltijden jij ‘t lekkerst vindt. We hebben momenteel de keuze uit 8 verschillende vlees, kip, vega(n) en vis-gerechten en één maaltijd van de week. Calorieën en macro’s staan erbij.

2: WIJ BEREIDEN

Onze professionele koks bereiden jouw geselecteerde maaltijden. We werken samen met lokale leveranciers en maken uitsluitend gebruik van verse ingrediënten. Vervolgens verpakken we de maaltijden vacuüm, waardoor ze op een natuurlijke manier langer vers en gezond blijven.

3: WIJ BEZORGEN

Wij bezorgen je maaltijden op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 17.00 uur. Zodra je bestelling afgeleverd is krijg je een bevestigingsmail.. Zo hoef je na een lange dag op werk of na een workout geen boodschappen meer te doen of in de keuken te staan en ben je altijd verzekerd van een lekkere en gezonde maaltijd.

4: GENIETEN

Het enige wat jij nog hoeft te doen is de maaltijd even opwarmen en ervan genieten. Onze favoriete manier van opwarmen is au bain-marie, waarbij je de vacuümzakjes 7 minuten in heet (niet kokend) water legt. Maar opwarmen in de pan, magnetron of in de oven kan natuurlijk ook. Eet smakelijk!