FAQ

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

STAAT JE VRAAG ERTUSSEN?

Hoe wordt Fastfoody bezorgd?

De bestellingen worden door onze fietsbezorgers door heel Amsterdam bezorgd tussen 17.00-20.30 en buiten Amsterdam kun je je bestelling afhalen bij één van onze pick-up points. Check bij het afrekenen wanneer er in jouw stad wordt geleverd.

Hoe lang blijven de maaltijden goed?

Onze Fastfoody maaltijden blijven tussen de 12-14 dagen goed in de koelkast. Kijk achter op het doosje tot wanneer die van jou houdbaar is.

Hoe verwarm ik de gerechten?

Je kunt een Fastfoody maaltijd op meerdere manieren verwarmen.

Au bain-marie is onze favoriet. Je kunt de vacuümzakjes dan gewoon in een pannetje met heet water opwarmen. Na 5-7 minuten haal je de zakjes uit de pan en knip je de zakjes open. Laat het vocht er voorzichtig uitlopen en leg het op je bord.

Je kunt de zakjes ook openknippen en opwarmen in de pan. Blijf roeren totdat de maaltijd warm is.

De magnetron is ook een optie. Knip ook hierbij weer de zakjes open en leg de maaltijd op een bord of in een kom. 3 a 4 minuten op 750W is voldoende voor een warme maaltijd.

De laatste optie is opwarmen in de oven. Knip ook hierbij de zakjes open en leg de maaltijd in een ovenschaal. 10-15 minuten op 180 graden is hierbij gewenst.

Is Fastfoody biologisch?

Fastfoody maakt geen gebruik van biologische producten. Ook maken we geen gebruik van conserveringsmiddelen, (schadelijke) E-nummers en geraffineerde suikers. Hierdoor maken we met duurzame ingrediënten onze gerechten zo lekker en gezond mogelijk.

Waarom zit Fastfoody verpakt in zakjes?

Onze maaltijden worden vacuüm verpakt. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden extra lang lekker en vers blijven zonder toevoegingsmiddelen. Je kunt onze maaltijden tot wel 2 weken lang vers houden in de koelkast.

Daarnaast zorgt de vacuümverpakking voor:

  • Geen contaminatie of groei van bacteriën, dus langere producthoudbaarheid
  • Optimale product- en bewaarhygiëne (hermetische afsluiting)
  • Geen productverlies (vermijden van uitdrogen, schimmels en vriesblaren)
  • Verbeterde productkwaliteit (geen aromaverlies)
  • Voedsel-veilige verpakkingen die voldoen aan de HACCP-normen

Wat doet de bezorger als ik niet thuis ben?

De levering wordt één keer aangeboden aan de deur. Mocht er niemand thuis zijn dan zal er een briefje worden achtergelaten dat we geprobeerd hebben te leveren. De volgende dag worden de maaltijden dan opnieuw aangeleverd. Wij zijn echter dan wel genoodzaakt opnieuw €3,50 aan bezorgkosten in rekening te brengen.

Wanneer bezorgen jullie?

Wij bezorgen elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 17.00-20.30 in Amsterdam. Buiten Amsterdam zie je bij het afrekenen wanneer er in jouw stad geleverd wordt.

Wat kosten de Fastfoody maaltijden?

De prijzen van onze Fastfoody Meals zijn als volgt:

Fastfoody Medium: €7-10
Fastfoody Large:      €9-12

Prijzen zijn incl. btw.

Hoe vers zijn de Fastfoody maaltijden?

Fastfoody maakt enkel gebruik van verse ingrediënten. Op zondag worden de maaltijden voor maandag bereidt, op dinsdag voor woensdag en op donderdag voor vrijdag. Zo komen de maaltijden altijd zo vers mogelijk bij jou aan.

Wat is het verschil tussen een Medium en Large maaltijd?

Een Medium maaltijd is 500 gram en een Large maaltijd ligt tussen de 680-750 gram.