FAQ

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

STAAT JE VRAAG ERTUSSEN?

Wat kan ik verwachten van een maaltijdbox (variatie, vega of vegan)?

Voor het ultieme gemak bieden wij maaltijdboxen aan. Dit zijn boxen met vers bereide kant-en-klare maaltijden erin. Selecteer of je een variatie (vis, vlees, kip en vega(n)), vega of vegan box wilt ontvangen. Onze chefs bedenken elke week een nieuw menu die wij vervolgens bij jou thuis of op werk leveren. Kies hoeveel maaltijden en voor hoeveel personen je wilt ontvangen.

Heb je allergieën of lust je bepaalde producten niet? Geef dit dan aan bij ‘opmerkingen’ wanneer je een box aanschaft. Je kunt ons ook altijd hierover mailen.

Wat als ik bepaalde dingen niet lust?

Heb je allergieën of lust je bepaalde producten niet? Geef dit dan aan bij ‘opmerkingen’ wanneer je een box aanschaft. Je kunt ons ook altijd hierover mailen.

We proberen elke box te personaliseren zodat iedereen enkel maaltijden krijgt waarvan je kunt genieten. Liever geen koolhydraten en meer groenten, of liever geen champignons of artisjok, laat het ons weten en we vervangen het voor jou!

Krijg ik een account en hoe werkt dat?

Ja, rechtsboven op onze website kun je inloggen met je account. Na je eerste bestelling (maaltijdboxen) ontvang je een email met je inloggegevens. In je account kun je de maaltijden aanpassen, aantal maaltijden, aantal personen en meer. Ook kun je de bezorgingen even pauzeren als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of lekker zelf wil koken.

Kan ik mijn abonnement zonder kosten opzeggen?

Jazeker, je kunt op ieder gewenst moment uw abonnement pauzeren of opzeggen. Dit doet je door in je eigen account op onze site je maaltijdbox op ‘On hold’ (pauze) of op ‘Cancell’ (stop) te zetten. Wil je even later toch weer ontvangen, dan kun je de box weer op ‘Active’ zetten.

Elke maandag wordt er automatisch voor de aankomende week geïncasseerd. Dus zolang jij lekker maaltijden wilt blijven ontvangen, hoef je helemaal niets te doen en kun je het werk aan ons overlaten.

Hoe wordt Fastfoody bezorgd?

De bestellingen worden door onze fietsbezorgers door heel Amsterdam bezorgd tussen 17.00-21.00.

Hoe verwarm ik de gerechten?

Je kunt een Fastfoody maaltijd op meerdere manieren verwarmen.

Au bain-marie is onze favoriet. Je kunt de vacuümzakjes dan gewoon in een pannetje met heet water opwarmen. Na 5-7 minuten haal je de zakjes uit de pan en knip je de zakjes open. Laat het vocht er voorzichtig uitlopen en leg het op je bord.

Je kunt de zakjes ook openknippen en opwarmen in de pan. Blijf roeren totdat de maaltijd warm is.

De magnetron is ook een optie. Knip ook hierbij weer de zakjes open en leg de maaltijd op een bord of in een kom. 3 a 4 minuten op 750W is voldoende voor een warme maaltijd.

De laatste optie is opwarmen in de oven. Knip ook hierbij de zakjes open en leg de maaltijd in een ovenschaal. 10-15 minuten op 180 graden is hierbij gewenst.

Is Fastfoody biologisch?

Fastfoody maakt geen gebruik van biologische producten. Ook maken we geen gebruik van conserveringsmiddelen, (schadelijke) E-nummers en geraffineerde suikers. Hierdoor maken we met duurzame ingrediënten onze gerechten zo lekker en gezond mogelijk.

Waarom zit Fastfoody verpakt in zakjes?

Onze maaltijden worden vacuüm verpakt. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden extra lang lekker en vers blijven zonder toevoegingsmiddelen. Je kunt onze maaltijden tot wel 2 weken lang vers houden in de koelkast.

Daarnaast zorgt de vacuümverpakking voor:

  • Geen contaminatie of groei van bacteriën, dus langere producthoudbaarheid
  • Optimale product- en bewaarhygiëne (hermetische afsluiting)
  • Geen productverlies (vermijden van uitdrogen, schimmels en vriesblaren)
  • Verbeterde productkwaliteit (geen aromaverlies)
  • Voedsel-veilige verpakkingen die voldoen aan de HACCP-normen

Wat doet de bezorger als ik niet thuis ben?

De levering wordt één keer aangeboden aan de deur. Mocht er niemand thuis zijn dan zal er geprobeerd worden de bestelling bij de buren achter te laten. Mochten die ook niet thuis zijn, dan bieden we de maaltijden de volgende dag opnieuw aan.

Wanneer bezorgen jullie?

Wij bezorgen elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 17.00-21.00 in Amsterdam.

Wat kosten de Fastfoody maaltijden?

De prijzen van onze Fastfoody Meals zijn als volgt:

Fastfoody Medium: €7-10
Fastfoody Large:      €9-12

Prijzen zijn incl. btw.

Hoe vers zijn de Fastfoody maaltijden?

Fastfoody maakt enkel gebruik van verse ingrediënten. De maaltijden worden op de dag van bezorging vers gekookt door onze chefs.

Wat is het verschil tussen een Medium en Large maaltijd?

Een Medium maaltijd is 500 gram en een Large maaltijd ligt tussen de 680-750 gram.