Bestelpagina klanten

Let op! Deze pagina is enkel bestemd voor klanten die gebruik maken van een maaltijdbox (abonnement). Elke zaterdag posten wij een nieuw menu. Kies elke week de maaltijden die je de week erop wilt ontvangen door onderstaand formulier in te vullen. Vul je niks in, dan maken onze chefs de keuze voor je!

Dit menu is geldig vanaf 12-04 t/m 16-04. Geef je keuzes minimaal een dag voordat je jouw box ontvang door.

1.1 – Vegan/ Keto, Coco Dhansak – Flespompoen, linzen, kokosmelk, tomaat, spinazie en meer. Deze Indiase curry wordt geserveerd met kleine pitabroodjes en een yoghurt-dip!

1.2 – Variatie, Broccoli & Chicken – Broccoli, rijst en kip – we kunnen het niet meer ‘Bro’ maken! Wij hebben ‘m wel ff een make-over gegeven en gegaard in een miso-kerrie saus. Geserveerd met zilvervliesrijst.

1.3 – Vega, Oregano rijst met wortel en champignon-spiesje – Lekker luchtige oregano rijst met wortel gebakken in kardemom en een spiesje van in de pan gebakken kastanje-champignons. Geserveerd met een home-made tzatziki sausje. Deze wil je niet missen.

1.4 – Variatie, Oregano rijst met wortel en gamba-spiesje – Lekker luchtige oregano rijst met wortel gebakken in kardemom en een spiesje van in de pan gebakken spicy knoflook-gamba’s. Geserveerd met een home-made tzatziki sausje. Deze wil je niet missen.

2.1 – Variatie, Oregano rijst met wortel en bavette-spiesje – Lekker luchtige oregano rijst met wortel gebakken in kardemom en een spiesje van heerlijk malse bavette. Geserveerd met een home-made tzatziki sausje. Deze wil je niet missen.

2.2 – Variatie, Spaghetti & Meatballs – De ultieme klassieker – Spaghetti & Meatballs. Onze meatballs bevatten ui, oregano en parmezaan. De spaghetti in een heerlijke tomatensaus. Who’s in?

2.3 – Variatie, Kimchi Noodles – De naam zegt ‘t al, sweet & sticky door de ananas en zout en pittig door de kimchi. Geserveerd met noodles. Yum!

2.4 – Variatie /Keto, Laab Kaai – Laab Kai is een Thais recept waarbij kipgehakt is geruld met Oosterse smaken. Je eet het in taco’s van ijsbergsla. Geserveerd met plakrijst en kimchi-mayo.

3.1 – Vega(n), Cassoulet van witte bonen – Cassoulet van witte bonen met kikkererwten, citroenolie en huisgemaakt naan-brood.

3.2 – Variatie / Keto, Cassoulet van witte bonen en venkelworstje – Cassoulet van witte bonen met kikkererwten, citroen-olie, huisgemaakt naanbrood en venkelworstje.

Vul hier alle nummers in van de gerechten die u wilt. Let op, heeft u 8 maaltijden in een week vul dan 8 cijfers in, ook als u bijvoorbeeld 8 keer hetzelfde gerecht wilt. (Voorbeeld: 1.1 - 1.3 - 1.5 -1.5 - 2.1 - 2.1 - 2.3 - 2.4)